Suuseksiä BB-talon pihamaalla – katso paljastusvideo

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluneella tuotantokaudella nähty selvästi aikaisempia kausia enemmän suhdedraamaa. Alkukaudesta Benin intiimit puuhastelut taloon tulleiden neljän naisen kanssa saivat Amandan raivostumaan, mutta sittemmin myös Salar on aiheuttanut pahennusta.

BB-Salar on nimittäin ollut talossa intiimissä kanssakäymisessä jo kolmen asukkaan kanssa. Hän harrasti muutama päivä sitten suojaamatonta seksiä Veeran kanssa, mutta sittemmin suhde viileni kertaheitolla. Veeralle nimittäin selvisi, että Salar oli puuhastellut myös Janican ja Suvin kanssa.

Ensin Salarin puuhista keskusteltiin asukkaiden kesken, mutta sen jälkeen Isoveli vahvisti tapahtumat esittämällä Veeralle ja muille asukkaille videokoosteen Salarista. Videolla nähdään mitä nuori turkulainen teki Janican kanssa makuuhuoneessa ja kuinka Suvi harrasti hänen kanssaan suuseksiä talon pihamaalla. Nyt video on Veeralle esitetty video on julkaistu myös verkossa. Katsomiseen tarvitaan Silverlight-laajennus.