Rasismiväitteitä Big Brother -talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa viikkotehtävä, jossa asukkaat on jaettu kahteen leiriin. taivaaseen ja helvettiin. Niistä jälkimmäisessä seitsemän asukasta joutuu kärsimään monin tavoin ja esimerkiksi sotkemaan ihonsa ruokaöljyllä ja hiilellä.

Tänään Isoveli komensi asukkaita sotkemaan itseensä enemmän hiiltä, koska helvettiläisten ihot eivät olleet tapeeksi mustat. BB-Mikael vahvisti asian tullessaan päiväkirjahuoneesta, jossa asukkaita määrättiin tekemään itsestään mustempia.

– Hei pulmuset. Noetkaa itsenne, näytätte ällöttävän puhtailta. Vauhtia. Meillä on paljon tehtävää tänään. Älkää suinkaan säästelkö hiiliä. Päivän väri on musta tai tummempi. Murskatkaa hiilenne, Isoveli ilmoitti.

Viittaus mustaan ihonväriin sai iranilaissyntyisen Salarin esittämään rasismisyytöksiä. Tämä siitä huolimatta, että esimerkiksi BB-Amanda on sotkuisen mustana öljystä, hiestä ja hiilestä. Yleensä tyynenä pysyvä neitokainen ei ole mielissään tehtävästä.Kuva: Sub