Tänään tv:ssä: Vaginat uusiksi kauneusleikkauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään televisiossa TV5-kanavalla esitettävä amerikkalainen 5D-dokumentti esittelee sokeeraavan kauneusleikkaustrendin, jossa alapäänsä ulkonäköön tyytymättömät naiset jonottavat Yhdysvalloissa kirurgin käsittelyyn.

Kauneusleikkausten suosio ei ole enää tänä päivänä uutinen. Runsaan tarjonnan osaksi on kuitenkin kasvanut bisnes, joka herättää voimakkaita reaktioita: naisten alapään pienennys- ja muokkausleikkaukset. 5D-dokumentti Alapää uusiksi selvittää, miksi yhä useampi nainen on tyytymätön sukupuolielimiinsä.

Haastateltavat naiset korostavat, että jokaisella on oikeus hyvään seksiin. Yhdelle ongelmia aiheuttaa alapään ulkonäkö, toinen kärsii synnytyksen vaikutuksista. Kiistelty plastiikkakirurgian muoto jakaa mielipiteet myös asiantuntijoiden keskuudessa. Yksi maailman johtavista alan osaajista, Dr. David Matlock, kertoo dokumentissa työstään alati kasvavan asiakaskunnan parissa. Matlockin mukaan uusi alapää voi muuttaa naisen koko elämän.