Skandaali: BB-kaunotar alasti Tanssii tähtien kanssa -kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta on tullut suoranaista aikuisviihdettä, kun naiskilpailija riisui kaiken ja tanssi alastomana Bailando por un Sueno -ohjelman jaksossa. Kerroimme viime viikolla kuinka ohjelman Yhdysvaltojen versiossa eräs kilpailija tuli vahingossa paljastaneeksi rintansa tanssiasun petettyä.

Jenkkimeno on kuitenkin lasten leikkiä verrattuna Argentiinan vastaavaan, sillä siellä Big Brother -kilpailijana julkkikseksi noussut Cinthia Fernandez on riisuttu täysin alastomaksi tanssin tiimellyksessä.

Sunnuntaina argentiinalaiset saivat haukkoa henkeään, kun sikäläisestä tanssikilpailusta tuli suoranaista aikuisviihdettä. Bailando por un Sueno -ohjelmassa esitettiin nimittäin eroottinen tanssi, jonka tiimellyksessä Cinthia Fernandez paljasti ensin rintansa ja lopulta kaiken. Katso video tästä. Video julkaistiin myös YouTubessa, mutta se poistettiin nopeasti.