BB-Stefan kiidätetty sairaalaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on koettu jälleen odottamattomia dramaattisia hetkiä, kun BB-Stefan on joutunut tilapäisesti poistumaan talosta. Käynnissä on viikkotehtävä Taivas ja helvetti, jossa isokokoinen mies on saanut nauttia taivaan antimista.

Nautinnot eivät ole kuitenkaan estäneet loukkaantumista, sillä Stefan loukkasi nilkkansa jo talon tehtäväalueella maanantaina juuri viikkotehtävän alkamista. Hän on saanut nilkkaansa myös lääkitystä, joka ei ole kuitenkaan auttanut odotetusti. Myös lääkäri kävi aiemmin tutkimassa tilanteen.

Tänään tuskat kasvoivat kuitenkin niin suuriksi, että Stefan jouduttin kiidättämään sairaalaan. Kilpailun sääntöjen mukaan asukas voi olla sairaalahoidossa korkeintaan vuorokauden ajan, jotta hän voi vielä palata taloon. Stefanin odotetaan palaavan sairaalareissulta vielä tänään.

PÄIVITYS klo 1945: Stefan on palannut taloon. Hän ei saa kommentoida muille asukkaille vierailuaan talon ulkopuolella.