Courtney Stodden hämmentää bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto huimasta ikäerosta aiheutti taannoin syytöksiä muiden muassa pedofiliasta.

Nyt Courtney on poseerannut bikinikuvissa, jotka ovat kuitenkin aiheuttaneet hämmennystä. Epäilysten mukaan kuvia olisi nimittäin käsitelty kuvankäsittelyllä siten, että teinivaimolle olisi lisätty esimerkiksi vatsalihaksia jälkikäteen. Katso kuvat tästä.

Pahennusta herättänyt pariskunta antoi taannoin haastattelun E! Online -julkaisulle, mikä sai monet järkyttymään tai nauramaan vedet silmissä. Teinivaimo muun muuassa poseerasi kesken haastattelun kameralle “pornoilmeitä”.

16-vuotiaana vihitty Stodden on sittemmin täyttänyt 17 vuotta ja päivittänyt Twitter-blogiinsa noloja kommentteja ikääntymisestään. Twitter-blogissaan teinivaimo paljasti tekemisiään ennen syntymäpäiväänsä.

– Makaan kuumottelevan auringon alla ja nuolen hellästi tikkariani, joka sulaa kostean vartaloni päälle, Stodden kirjoitti Twitter-blogissaan.

– Minulla ei ole päälläni muuta kuin herkullinen syntymäpäiväasuni. Juhlin viimeistä iltaani 16-vuotiaana, mmm yamm ;), Stodden jatkoi päivitysrumbaansa Twitterissä.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin järjestämälle kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.