Heavytähti Jani Lane kuoli alkoholimyrkytykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari kuukautta sitten kerroimme kuinka amerikkalainen heavytähti Jani Lane oli menehtynyt 47-vuotiaana. Hänen ruumiinsa löydettiin Comfot Inn -hotellissa sijaitsevasta huoneesta Kaliforniassa. Rokkarin kuolinsyy ei selvinnyt heti ruumiinavauksessa.

Lanen kuolinpaikalta löytyi vodkaa ja reseptilääkkeitä. Siksi kuolinsyyksi epäiltiin ensin lääkkeiden yliannostusta. Nyt tutkimustulokset ovat kuitenkin paljastaneet, että laulaja kuoli alkoholimyrkytykseen. Los Angelesin johtava patologi Ed Winter vahvisti asian E! Onlinelle.

Jani Lane, oikealta nimeltään John Kennedy Oswald, tunnettiin erityisesti Warrant-yhtyeen keulahahmona. Hän erosi bändistä vuonna 2004, mutta kokoonpano yritti paluuta neljä vuotta myöhemmin. Vuonna 1984 perustetun yhtyeen alkuperäinen kokoonpano hajosi tosin ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Glam-metallia soittavan yhtyeen tunnetuin hitti on nimeltään Cherry Pie. Jani Lane kirjoitti yhtyeelleen useita Top 10 -hittejä. Lanen viimeiseksi levytykseksi jäi viime vuonna julkaistu Siam Shade -tribuuttilevy.