Kapina kytee BB-talossa – tuotanto uhkaa poistaa keskeyttäjät talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut kuluneella viikolla tuotantokauden tähän mennessä tylsin viikkotehtävä, jossa asukkaat jaettu kahteen osaan; taivaaseen ja helvettiin. Jälkimmäisen ryhmän asukkaat eivät ole olleet kovinkaan tyytyväisiä tilanteeseen unettomuuden ja nälän ansiosta.

Usempikin helvetin asukas on murtynyt murtunut itkuun tehtävän aikana, ja nyt asukkaiden mitta alkaa olla täysi. Asukkaat ovatkin suunnitelleet keskeyttävänsä tehtävän suorittamisen luovuttamalla omasta tahdostaan. Hetki sitten BB-Salar, BB-Amanda ja BB-Mikael tulivat naureskelemaan taivaan puolelle, mutta BB-Suvi komensi heidät takaisin kärsimysten pariin helvettiin.

Tänään tuotanto ilmoitti ohjelman verkkosivuilla ryhtyvänsä voimakkaisiin toimenpiteisiin mikäli asukkaat toteuttavat kapinansa. Tuotanto ilmoittaa poistavansa vähintään yhden asukkaan, mikäli tapahtuu vakavia sääntörikkomuksia. Myös Mikael kuuluu tuotannon mukaan uhkauksen piiriin, vaikka aiemmin voittikin koskemattomuuden finaaliviikolle saakka.