Tupacin seksivideon kuvakaappaukset julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka edesmenneen räppärilegenda Tupac Shakurin seksivideo löydettiin sattumalta arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä.

Nyt TMZ-verkkolehti on saanut haltuunsa ja julkaissut kuvakaappauksia kohutusta videosta. Kuvat vahvistavat videon aitouden. Niissä Tupac nähdään harrastamassa seksiä, ja paikalla on muitakin hiphop-tähtiä.

Videon hinta on nousemassa suureksi, sillä YouPorn-aikuisviihdeyhtiön luoja Corey Pricen mukaan yhtiö on tarjonnut videosta 150.000 dollaria. Eräs nimettömäksi jäävä kiinnostunut ostaja on kuitenkin tyrmännyt kyseisen summan, sillä hänen mielestään tarjous on hinnoiteltu täysin alakanttiin.

Videomateriaali on kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa. 2Pac-nimelläkin tunnettu räppäri nähdään myös videolla kävelemässä housut nilkoissa.

Tänä kesänä mies nimeltä Dexter Isaac väitti murhanneensa räppäri Tupac Shakurin samalla ryöstäen tämän. Hän väitti tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti myös pystyvänsä todistamaan tekonsa, koska hänellä oli tallella räppärin ryöstössä anastettu kaulakoru.