Suosikkinäyttelijän tytär 20 vuodeksi vankilaan pikkuvauvan tappamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Billy Bob Thorntonin tytär joutui 20 vuodeksi telkien taakse. Angelina Jolien kanssa aikoinaan seurustellut näyttelijä Billy Bob Thornton on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen tyttärensä Amanda Brumfield on tuomittu 20 vuodeksi vankilaan. Hänet todettiin syylliseksi kummityttärensä tappamiseen.

32-vuotias Amanda Brumfield on Thorntonin ja hänen ensimmäisen vaimonsa Melissa Parishin tytär. Brumfield sai syytteet ystävänsä vuoden vanhan tyttären murhasta. Neitokainen väitti lapsen pudonneen leikkikehästä, mutta oikeuden mukaan putoaminen ei voi aiheuttaa kohtalokasta kymmensenttistä kallonmurtumaa.

Brumfield todettiin toukokuussa syylliseksi murhan sijaan tappoon, mutta hänen tuomionsa julistaminen venyi lokakuun alkuun saakka. Radar Online -julkaisun mukaan hän aikoo valittaa tuomiosta. Nykyisin 55-vuotias isä Billy Bob Thornton oli aiemmin naimisissa itseään peräti 20 vuotta nuoremman Angelina Jolien kanssa.