Ashley Greene pokasi näyttelijäkomistuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt. Sittemmin on ehtinyt tapahtua paljon.

Viime kuussa Ashley Greene ja hänen Twilight-kollegansa Kellan Lutz ilmoittivat muuttavansa yhteen, mutta vain ammatillisessa mielessä. He ilmoittivat etsivänsä parhaillaan kimppakämppää New Yorkista. Nyt Ashley on kuitenkin pokannut Spider-Man -leffan komean tähden Reeve Carneyn. New York Post -lehden mukaan Reeve on jo esitellyt rakkaansa äidilleen, ja pariskunta onkin jo bongattu suukottelemassa esimerkiksi metrossa.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, ja hän lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.