BB-Salar sikaili jälleen – pilasi päivätehtävän ja syyttää muita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koulukiusaajaksi avoimesti tunnustautunut BB-Salar on osoittanut useilla raivokohtauksillaan ja huonolla käytöksellään olevansa todellinen kiusankappale. Tänään turkulainen nuori mies paljasti jälleen mikä on miehiään, sillä hän pilasi asukkaiden päivätehtävän.

Talon helvettiin komennettu BB-Mikael oli laskemassa herneitä, kun Salar tuli ärsyttämään häntä ja samalla pilasi laskut. Mikael oli laskenut jo useita satoja herneitä, kun Salar tuli ja heitti sekaan kourallisen omia herneitään.

– 298, 299, 300… Mitä v**tua! Mitä v**tua sä teit?! Mitä sä heitit siihen? Montako siinä oli?! Mikael suuttui Salarille.

– Kymmenen, turkulainen kiusanhenki totesi epävarmasti.

– Sä otit v**tu kourallisen ja heitit sinne. Opettele sä v**tu laskemaan! Mulla menee hermot ihan just, Mikael suivaantui ja poistui paikalta.

Tämän jälkeen Salar ryhtyi syyttämään Mikaelia siitä, että tämä olisi pilannut tehtävän. Hän meni seuraavaksi häiritsemään myös BB-Annikaa, joka kuitenkin tylytti Salaria.

– Joo, se näistä herneistä. Mitä vi**uu sä teet, Salar tiedusteli Annikalta.

– Älä puhu mulle nyt yhtään mitään, Annika käski.

– Ei paljon lasketa enää. Miksu flippas. Tästä tule joku v**un iso rankku. Tyhmä äijä oikeesti, Salar syytti muita omasta mokastaan.