BB-Sebastian: ”Mitä yhteistä on persuilla, Lady Gagalla ja Jeesuksella?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Sebastian on noussut yhdeksi talon ennakkosuosikeiksi, sillä yleensä hyväntuulinen mies pitää hienosti yllä asukkaiden ryhmähenkeä. Siviilissä hän kirjoittaa blogiaan, jolla on miehen omien sanojensa mukaan satojatuhansia kävijöitä.

Sebastian on kirjoittanut pääasiassa uskoon ja uskontoon liittyvistä asioista, ja onpahan käynyt tutustumassa kameran kanssa myös lestadiolaisten nuorten muotiinkin. Eräässä kirjoituksessaan Sebastian kysyy jo otsikossa mitä yhteistä on persuilla, Lady Gagalla ja Jeesuksella. Myös vastaus löytyy samasta kirjoituksesta.

– Kaikille kolmelle ilmiölle on yhteistä tunnustamattomuus. Kaikki kolme ovat oman osa-alueensa kärkinimiä suurine kannattajakuntineen, silti “kaikki” suhtautuvat heihin kielteisesti. Ristiriitaista. Vai voiko olla kyse siitä, että vastapuolen kannattajat pitävät vain niin kovaa ääntä, ja vääntävät väkivaltaisesti oman mielipiteensä muotoon, Sebastian kirjoittaa.