Leski tappaisi Kurt Cobainin jos tämä vielä eläisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt Love on kommentoinut edesmennyttä miestään. Hole-yhtyeen keulahahmo kertoi Vanity Fair -lehdelle olevansa niin vihainen miehensä itsemurhasta, että olisi valmis tappamaan tämän jos mies vielä eläisi.

– Minäkö vihainen? Luuleko? Jos hän nyt tulisi takaisin, niin minun pitäisi tappaa hänet siitä hyvästä mitä hän teki meille. Minä vi**u tappaisin hänet. Minä vi**u tappaisin hänet ja sitten vielä tappaisin hänet, Courtney Love totesi Vanity Fair -lehdelle.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita.