Outo suomalainen Facebook-veto: Sukkahousut päässä pankkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook-yhteisöpalvelussa on tehty ja lunastettu vuosien varrella lukuisia hurjia vetoja, ja lista jatkuu yhä edelleen. Kaivuri- ja soutamisvedot ovat nyt saaneet rinnalleen hieman kyseenalaisen vedon, jonka perustaja lupaa marssia pankkiin sukkahousut päässään, mikäli ryhmä saa tarpeeksi jäseniä.

– Mikäli 100 000 tykkää JOSKUS, kävelen sukkahousut päässä asioimaan johonkin isompaan pankkiin. Tämä videokuvataan, ja samalla toivotaan että kukaan ei ennätä painamaan hälytysnappia pankissa, ryhmän esittelytekstissä todetaan.

Lisäksi ryhmän sivulla todetaan, että kyseessä ovat oikeat sukkahousut ja kohteena oikea pankki. Tällä hetkellä tykkääjiä on 62.000, joten matkaa tavoitteeseen on vielä jonkin verran. Mikäli veto joskus lunastetaan, voi viranomaisilla olla siitä sananen sanottavanaan.