Rattijuoppo onnistui ajamaan itsensä yli autolla

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa on uutisoitu erikoisesta onnettomuudesta, jossa rattijuoppo onnistui ajamaan itsensä yli pakettiautolla. Liikemies oli nimittäin niin juovuksissa ajaessaan, että unohti pysäköidessään laittaa käsijarrun päälle.

47-vuotias mies löydettiin maksamasta tajuttomana nurmikolta ja hänen Mercedes-Benz Vito -pakettiautonsa oli kahden metrin päässä seinään törmänneenä ja pahoin vaurioituneena. Paikalle kutsutut ensihoitajat huimasivat, että mies oli juovuksissa ja että auto oli ajanut hänen päältään.

Mies oli ollut nauttimassa alkoholia läheisessä pubissa, ja sieltä palattuan hän oli unohtanut laittaa autonsa käsijarrun päälle. Brierfieldissä asuva mies oli sammunut auton eteen ja auto lähti itsekseen liikkeelle ajaen miehen yli. Miehen veressä oli yli neljä kertaa sallittua enemmän alkoholia ja hän tunnusti rattijuopumuksensa.