Rihanna yllätti matkustamalla Lontoon metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Rihanna on parhaillaan kiertueella, jonka tiimellyksessä on sattunut monenlaisia kommelluksia. Nyt Rihanna on yllättänyt toden teolla lontoolaiset matkustamalla hotelliltaan keikkapaikalle metrolla.

Rihanna oli pukeutunut tavalliseen t-paitaan ja aurinkolaseihin suunnatessaan keskellä päivää metroasemalle. Silminnäkijät eivät olleet uskoa silmiään tunnistaessaan turvamiestensä ympäröimän supertähden tavisten joukossa metrossa. Laulajalla oli lisäksi aikaa poseerata muutamissa yhteiskuvissa. Daily Mail -lehden mukaan Rihanna halusi matkustaa metrolla, koska hän piti ajatusta hauskana.

Katso kuvat tästä.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.