Salma Hayekin rintavako sai oman kuvagallerian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Taannoin meksikolaiskaunotar paljasti Allure-lehdessä tuuheiden ja paksujen hiuksiensa salaisuuden. Hayek kertoi mummonsa rikkoneen lapsena kananmunia hänen päähänsä. Nyt Salma on saanut oman kuvagallerian muodoilleen, joita ihastellaan useammissakin näyttävissä kuvissa.

Näyttelijäkaunotar kertoi Alluren haastattelussa myös tulleensa itsevarmemmaksi ja sinuiksi seksuaalisuutensa kanssa vasta vanhemmalla iällä. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.

45-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Hayek paljasti myös taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja.