Rikostuomioita saanut hiphop-tähti perheohjelman tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa koko perheen televisio-ohjelmat pyritään yleensä pitämään hyvinkin siisteinä, ettei kenellekään vain tulisi paha mieli. Poikkeuksiakin on, ja nyt erään uutuussarjan tuorein tähtikiinnitys on aiheuttanut ihmetystä.

Useita rikostuomioita urallaan saanut Snoop Dogg on nimittäin kiinnitetty NBC-kanavan uuteen perhesarjaan, jota hän on ollut itsekin mukana kehittämässä tuottaja yhdessä Don Reon kanssa. Räppärin on määrä näytellä sarjassa perheenisää. Snoop Dogg on aiemmin ollut mukana lähinnä realitysarjoissa, mutta hänellä on ollut rooleja myös elokuvissa Bad Boys II ja Next Friday.

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan puujalkamaassa.

Rikostuomioidensa ja hittiensä lisäksi Snoop Dogg tunnetaan myös käyttämistään erikoisista sanoista. Hän kertoo niiden taustoista ja tarkoituksista kappaleissaan, mutta jatkossa mahdollisesti myös kirjallisessa tuotannossa. Snoop haluaa nimittäin julkaista oman Snoop – englanti – Snoop -sanakirjan.