Tori Spellingin karmeat ensitreffit: ”Oksensin kattilaan ravintolassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa painonpudotuksensa ja -nousunsa merkeissä, kun hän sai viime vuonna hieman lihaa luidensa ympärille. Hänen kauneusleikkauksensa rankattiin taannoin hirveimpien joukkoon.

Nyt Tori on paljastanut karmeimpia treffikokemuksiaan.

– Hän soitti ja pyysi treffeilla perjantaina kahdeksalta. Lupauduin, vaikka oli sairaana. Yhtäkkiä huone alkoi sitten pyöriä ja hiki tuli otsalle. Sitten ymmärsin, että minun pitää etsiä heti vessa, Tori Spelling kirjoittaa blogissaan.

– Sitten näin vessan oven. Muutama askel ja olin mennyt siitä sisään, mutta olinkin keittiössä. Laitoin käteni suun eteen ja tarjoilija ojensi minulle kattilan, johon oksensin kaiken.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat vuonna 2008 perheenlisäystä, kun Tori synnytti tyttären keisarinleikkauksella Los Angelesissa. Pienokaisen nimeksi tuli Stella Doreen McDermott. Lapsi oli Tori Spellingille ja tämän aviomiehelle Dean McDermottille toinen yhteinen. Pariskunnalla on ennestään 3-vuotias poika Liam Aaron.