BB-helvetissä herkullinen yllätyskäänne – Isoveli taipui kritiikin edessä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa käynnissä oleva viikkotehtävä on saanut aikaan runsaasti kritiikkiä sekä talon helvetissä että katsojienkin keskuudessa. Seitsemää asukasta on pidetty nälässä ja huonoilla yöunilla. Hetki sitten tilanne muuttui täysin, kun Isoveli taipui kritiikkiin. BB-Mikael kertoi asukkaille muutoksesta.

– Meillä oli salatehtävä. Mulla ja Anskulla. Meidän piti näytellä, että me kärsitään. Nyt meillä kaikilla on salatehtävä. Tota pumpataan enää vain kun mennään ulos, Mikael viittasi asukkaita piinanneeseen pumppukäyttöiseen generaattoriin.

– Me ei saada jäädä missään nimessä kiinni. Mikään ei saa paljastua. Te jatkatte ihan normaalimeiningillä, Mikael vielä muistutti.

Parin viime päivän aikana helvettiin määrätyt asukkaat ovat suunnitelleet jo tehtävän keskeyttämistä, ja tuotanto kertoi rankaisevan sellaisesta jopa talosta poistamisella. Nyt tilanne on muuttunut, sillä asukkaat saivat runsaasti herkkuja syödäkseen.

– Yksikään meistä ei nyt luovuta, BB-Tanja totesi ääneen.

– Tää ei lopu huomennakaan. Tästä se vasta alkoi, Salar arvasi aivan oikein.