Alex Reid ja Chantelle Houghton yhä yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price oli taannoin naimisissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hän ja Alex Reid ryhtyivät seurustelemaan hyvin pian Pricen erottua Peter Andresta. Sittemmin liitto kuitenkin hajosi ja povipommi on vaihtanut miehiä jo useampaankin kertaan.

Nyt Alex Reid on puolestaan bongannut kainaloonsa kuuman kaunottaren. Julkkisten Big Brother -kilpailun Britanniassa jokunen vuosi sitten voittanut Chantelle Houghton kuvattiin nimittäin tällä viikolla suutelemassa Alexin kanssa kiihkeästi pariskunnan yhteisellä lemmenlomalla.

Houghton on kerännyt palstamillimetrejä suutelukuvien lisäksi myös esittelemällä rintojaan lehtien sivuilla. Taannoin Chantellen kerrottiin saaneen suru-uutisen käytyään lääkärintarkastuksessa kipeän vatsansa takia. Lääkäreiden kerrottiin ilmoittaneen kaunottarelle, että tämä ei voisi koskaan saada lasta normaaliin tapaan.

14-vuotiaana bulimiaan sairastunut Houghton kertoi Heat-lehdelle uskovansa aiheuttaneensa itse lohduttoman tilanteensa, koska hän on kohdellut vartaloaan huonosti liiallisella laihduttamisella.

– Olen rankaissut vartaloani ja nyt se rankaisee minua. En voi koskaan antaa tätä anteeksi itselleni. Olen käynyt läpi tunteitani ja haluaisin lyödä vatsaani. Laihduttaminen maksoi minulle mahdollisuuden perheeseen, Chantelle Houghton kertoi itkien Heat-lehdelle.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut 27-vuotias Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.