Alma konkurssiin – Matkaoppaat silti televisioon

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkatoimisto Alma Tours ajautui äskettäin konkurssiin jouduttuaan vakaviin maksuvaikeuksiin ja jätettyään yllättäen suomalaiset asiakkaansa oman onnensa nojaan Bulgariaan. Alma Tours ehti ennen konkurssiaan toimia myös Matkaoppaat-realitysarjan yhteistyökumppanina.

Nyt matkailualan ammattilehti Ikkunapaikka kertoo, että Nelosella esitettävä Matkaoppaat-sarja esitetään normaalisti yhteistyökumppanin konkurssista huolimatta.

Konkurssin johdosta ohjelmaan tehty panostus jää Alma Toursin osalta nyt hyödyntämättä. Ohjelman ensimmäisen tuotantokauden yhteistyökumppani Detur sai aiemmin merkittävää hyötyä osallistumisestaan suosittuun ohjelmaan. Äskettäin Matkaoppaat-sarjasta tuttu Tamer oli mukana myös Big Brother -ohjelmassa.