BB-asukkaat juonittelevat Salaria ulos väkivaltaisuuden takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin jokin aika sitten uhkaava välikohtaus, kun BB-Salar raivostui Sebastianille toden teolla ja uhkasi pahoinpidellä miehen. Sääntörikkomuksesta huolimatta Salar sai jäädä vielä taloon, vaikka aiemmin vastaavista syistä asukkaita on poistettu.

Tänään BB-talon helvetin asukkaat antoivat Salarille uuden lempinimen. BB-Sara on saanut kuulla tänä iltana runsaasti kuittailua muilta helvetin asukkailta. Erityisesti BB-Amanda on puhunut turkulaisesta koko ajan nimellä Sara. Lopulta BB-Mikael keksi keinon, jolla Salar voitaisiin saada viimein ulos talosta.

– Tänään me v**tuillaan niin paljon Saralle, että se suuttuu kun se on kännissä ja se heitetään ulso talosta, BB-Mikael suunnitteli.

– Voi Sara. Ensimmäinen tyttö, joka heitetään väkivaltaisuuden takia ulos, Amanda nauroi.

Kyseessä on todennäköisesti lähinnä vitsailusta, mutta siinä voi olla myös totuuden poikanen kätkettynä. Salar on muutaman päivän hiljaiselon jälkeen ryhtynyt taas parin viime päivän aikana nimittelemään muita asukkaita hyvinkin suorasukaisesti ja jopa rivosti. Se ei ole selvästikään ollut kaikkien makuun. Tällä viikolla Salar kuitenkin selvisi nimeämisistä kuivin jaloin. Omat nimeämispisteensä Salar antoi Janicalla ja Tanjalle.

BB-Salar ei ollut myöskään mielissään saamastaan uudesta nimityksestä. Hän yrittikin parhaansa mukaan sivaltaa Amandaa, mutta huonolla menestyksellä. Salarin kiusaamisen keskeytti kuitenkin lisähuoneeseen yllättäen saapunut BB-Sebastian, joka halusi mennä päiväkirjahuoneeseen.