BB-Terhin paljastus: ”Lihakoukut selkänahkaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaista BB-Terhi on aiemminkin osoittanut olevansa todellinen extreme-neitokainen, sillä hänellä on tatuointien ja lävistysten lisäksi myös halkaistu kieli ja hän haaveilee korviensa leikkauksesta haltijakorviksi. Tänään hänen paljastuksensa järkytti kuitenkin muita asukkaita.

Terhi sekä BB-Janica ja BB-Suvi keskustelivat harrastuksista makuuhuoneessa, kun Terhi otti taas puheeksi extreme-harrastuksensa. Hän nimittäin pitää ilmassa roikkumisesta selkänahkaansa iskettyjen lihakoukkujen varassa. Suvi ja Janica järkyttyivät paljastuksesta ja halusivat kuulla asiasta lisää.

– Ekalla kerralla roikuin neljällä koukulla kymmenen sekuntia, kun se otti liian kipeetä. Toisella kerralla roikuin kahdessa koukussa ja kolmannella taas neljässä koukussa. Mun piti käydä roikkumassa vähän ennen kun tulin tänne, mutta en ehtinyt, Terhi kertoi.

Katso kuva (ei heikkohermoisille) Terhin harrastuksesta tästä. Samalla Terhi paljasti, että kerrallaan ilmassa roikutaan pitkiäkin aikoja.

– Joku reipas puoli tuntia mä taisin viimeksi olla. Siellä ilmassa kävi aika pitkäksi. Otin jaloista kiinni ja sit mä keikuin siellä koukuissa. Ne nostaa ihan vaikka katonrajaan asti, mut mulla on korkeanpaikankammo, niin mä en halua niin korkealle.

– Eihän toi ole edes nautinnollista, vaan sä joudut pinnisteleen et sä pysyt siellä? Suvi ihmetteli.

– Meitä on noin kymmenen aina yhdessä tapahtumassa. Suomessa meitä on paljonkin. Kyllä niitä varmasti satoja on.