Cheryl Cole jättikrapulassa: ”En tunnistanut itseäni peilistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti äskettäin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Supertähden esimerkillistä käytöstä ihailtiin, sillä Cole muun muuassa tarjoili urheille sotureille ruokaa.

Eilen 28-vuotias popkaunotar vuodatti jättimäistä krapulaansa Twitter-blogissaan.

– Miksi miksi miksi miksi miksi miksi miksi… Kävelin juuri peilin ohi ja näin vilauksen jostain henkilöstä. Minulla ei ole aavistustakaan kuka se oli. Nyt se on selvää. Minä ja alkoholi emme ole ystäviä, Cheryl Cole kirjoitti.

Muutama päivä sitten Cheryl Cole kertoi yksityiskohtia Afganistanin reissunsa tiukoista turvatoimista ja ohjeista, joita hänelle kerrottiin ennen vaarallista Afganistanin matkaa. Cheryl kertoi muun muuassa, että häntä varoitettiin pelottavista kauhuskenarioista ja asehyökkäyksistä.

– Ennen kuin menin Afganistaniin, minulle kerrottiin tarkkoja ohjeita ja kauhuskenarioita siitä, mitä voi tapahtua. He muun muuassa kertoivat, että minua voidaan osoittaa päähän aseelle, Cole kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Cheryl Cole yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta potkut saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.