Mies leikkautti itsestään Super-Manin näköisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotiaalla filippiiniläismiehellä on vakava pakkomielle Super-Man -hahmoon, eli tutummin Teräsmieheen. Maailmalla on nähty lukemattomia pakkomielteitä kauneusleikkauksiin, ja poikkeuksetta niiden lopputulos on ollut karmea ja epäluonnollinen. Taannoin eräs nainen yritti leikkauttaa itsestään Jessica Alban kaksoisolentoa, koska näyttelijäkaunotar oli poikaystävän suosikkitähti.

Nyt Filippiineiltä on löytynyt 35-vuotias Herbert Chavez, jolla on pakkomielle Super-Man -hahmoon. Hän on keräillyt vuosien ajan sarjakuva- ja elokuvahahmoon liittyvää esineistöä, mutta se ei ole kuitenkaan riittänyt. Hän haluaa nimittäin näyttää itsekin supermieheltä ja on siksi käyttänyt suuren summan rahaa kasvoleikkauksiin. Nyt hän on julkaissut kuvia lopputuloksesta.

Kuva: Herbert Chavez

Alunperin aasialaiskasvoinen Herbert Chavez on joutunut leikkelemään tavoitteeseensa pääsemiseksi käytännössä kaikkia kasvojensa osia. Ensimmäisen leikkauksensa hän teki vuonna 1995, joten prosessi on ollut pitkä, filippiiniläinen Bandila News uutisoi.

Kuva: Herbert Chavez