Ystävä Tupacin seksivideosta: ”Noin me hengailtiin koko ajan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka edesmenneen räppärilegenda Tupac Shakurin seksivideo löydettiin sattumalta arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä.

Videomateriaali on kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.

2Pac-nimelläkin tunnettu räppäri nähdään myös videolla kävelemässä housut nilkoissa. Nyt TMZ-julkaisu on tavoittanut räppäri Money B:n, joka suostui kommentoimaan videon tapahtumia. Hänen mukaansa kyseessä oli täysin normaalit kotibileet.

– Noin me hengailtiin koko ajan. En tiedä kenellä video oli, mutta tiesin että sellainen oli olemassa. Siksi en ole yllättynyt, Money B naureskeli.

Videon hinta on nousemassa suureksi, sillä YouPorn-aikuisviihdeyhtiön luoja Corey Pricen mukaan yhtiö on tarjonnut videosta 150.000 dollaria. Eräs nimettömäksi jäävä kiinnostunut ostaja on kuitenkin tyrmännyt kyseisen summan, sillä hänen mielestään tarjous on hinnoiteltu täysin alakanttiin.

Tänä kesänä mies nimeltä Dexter Isaac väitti murhanneensa räppäri Tupac Shakurin samalla ryöstäen tämän. Hän väitti tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti myös pystyvänsä todistamaan tekonsa, koska hänellä oli tallella räppärin ryöstössä anastettu kaulakoru.