Alex Reid kosi Chantelle Houghtonia – vaikka on yhä naimisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price oli taannoin naimisissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hän ja Alex Reid ryhtyivät seurustelemaan hyvin pian Pricen erottua Peter Andresta. Sittemmin liitto kuitenkin hajosi ja povipommi on vaihtanut miehiä jo useampaankin kertaan.

Aiemmin tällä viikolla Alex Reid ja Chantelle Houghton kuvattiin lomailemassa romanttisissa merkeissä. Nyt loman tarkoituskin on selvinnyt, sillä Alex on kosinut Chantellea. Erikoiseksi kosinnan tekee se, että se tapahtui Alexin ollessa vielä virallisesti naimisissa Katie Pricen kanssa. Näin ollen Alex on samaan aikaan sekä naimisissa että kihloissa kahden eri naisen kanssa.

Chantelle Houghton on kerännyt palstamillimetrejä suutelukuvien lisäksi myös esittelemällä rintojaan lehtien sivuilla. Taannoin Chantellen kerrottiin saaneen suru-uutisen käytyään lääkärintarkastuksessa kipeän vatsansa takia. Lääkäreiden kerrottiin ilmoittaneen kaunottarelle, että tämä ei voisi koskaan saada lasta normaaliin tapaan.

14-vuotiaana bulimiaan sairastunut Houghton kertoi Heat-lehdelle uskovansa aiheuttaneensa itse lohduttoman tilanteensa, koska hän on kohdellut vartaloaan huonosti liiallisella laihduttamisella.

– Olen rankaissut vartaloani ja nyt se rankaisee minua. En voi koskaan antaa tätä anteeksi itselleni. Olen käynyt läpi tunteitani ja haluaisin lyödä vatsaani. Laihduttaminen maksoi minulle mahdollisuuden perheeseen, Chantelle Houghton kertoi itkien Heat-lehdelle.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut 27-vuotias Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.