Haiseva vastalause – mielenosoittaja ulosti poliisiauton päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin ytimessä Manhattanin Wall Streetillä on nähty jo neljän viikon ajan Occupy Wall Street -mielenosoituksia, joita poliisit ovat hajottaneet syyllistyen törkeisiin ylilyönteihin. Poliisit ovat hakanneet rauhallisesti käyttäytyneitä mielenosoittajia ja esimerkiksi sumuttaneet heidän päälleen kyynelkaasua.

Nyt eräs mielenosoittaja on päättänyt esittää poliisille haisevan vastalauseensa. Hän nimittäin päätti helpottaa kakkoshätäänsä ulostamalla poliisin partioauton päälle. Tilanne kuvattiin ja otos on nyt päätynyt myös verkkoon.

Tuhansien mielenosoittajien tarpeiden tekeminen on muodostunut ongelmaksi pienellä alueella, mutta siitä huolimatta poliisiauton päälle ulostaminen on tuomittu mielenosoittajien riveissä. Kansalaiset ovat nousseet barrikadeille osoittamaan mieltään yhteiskunnan eriarvoisuutta vastaan.