Sarvi lävisti matadorin kasvot härkätaistelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjan Kataloniassa tehtiin tänä syksynä historiaa, kun alueella nähtiin viimeinen härkätaistelu. Monin paikoin härkätaisteluja järjestetään kuitenkin edelleen. Eläinrääkkäykseksi luokiteltu laji on nyt tarjonnut yleisölle hieman totutusta poikkeavaa viihdettä, kun matadori Juan Jose Padilla sai vuorostaan siipeensä.

Zaragonassa järjestetyssä härkätaistelussa härkä onnistui kaatamaan matadori Padillan maahan ja survaisemaan sen jälkeen sarvensa miehen kasvoihin 20.000 katsojan edessä. Tilanne tallentui myös videolle, joka on nyt julkaistu verkossa. Padilla sai vakavia vammoja ja hänelle tehtiin sairaalassa viiden tunnin leikkaus. Matadorin kasvoja jouduttiin paikkaamaan titaanilevyillä. Aivoihin saakka sarvi ei ulottunut.