Kaksi uutta asukasta BB-taloon – asukkaille vihjeitä tulokkaista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon astelee lähiaikoina uusia asukkaita. Taloon on kuluneella tuotantokaudella astellut ensimmäisten asukkaiden jälkeen kaksi uutta tulokasta, kun Amanda ja Veera ovat tulleet mukaan. Talk Show -ohjelmassa kerrottiin tänään, että ensi sunnuntaina asukkaita saadaan kuitenkin taas lisää väkeä.

Tänään ohjelman suorassa lähetyksessä kerrottiin, että ensi sunnuntain lähetyksessä Big Brother -taloon saapuu kaksi uutta asukasta. Ennen asukkaiden saapumista nykyiset asukkaat saavat heistä jonkinlaisia vinkkejä eri muodoissa. Luvassa on siis mahdollisesti yllättäviä videoita ja muita löydöksiä.

Tänään sunnuntaina talosta häädettiin kotiin yllättäen BB-Amanda, jota pidettiin aiemmin finaaliaineksena. Häätöäänestyksen tulos oli siis yllätys sekä asukkaille että ohjelman faneille.