Katy Perryn rintaliivit putoamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Rohkeat videot ovat kuitenkin myös niittäneet hedelmää, sillä Perry palkittiin taannoin kolmella pystillä MTV Video Awards -gaalassa.

Nyt Katy Perry nähdään poseeraamassa FHM-lehden Australian version mallikuvissa muiden muassa kokkauspuuhissa. Kuvassa huomion varastaa kuitenkin tähden rintamus, joka on paljastumaisillaan rintaliivien alta. FHM-lehti rankkasi Perryn aiemmin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi.

Megatähti yllätti taannoin värjäämällä tummat kutrinsa vaaleiksi ja lopputulos ei miellyttänyt monia. Popsensaatio yritti muuttaa hiussuortuviaan blondeiksi siinä onnistumatta, sillä kutreista tuli kullankellertävät. Lopputulos muistutti enemmän muovista nukkea kuin tyylikästä poptähteä.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.