Rocktähti Mikey Welsh löydetty kuolleena hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Weezer-yhtyeen entinen jäsen Mikey Welsh on kuollut 40-vuotiaana. Hänet löydettiin eilen lauantaina menehtyneenä hotellihuoneesta Chicagossa. Yhtye ja rokkarin perhe ovat vahvistaneet suru-uutisen.

Hittiyhtyeen entinen basisti löydettiin asiasta uutisoineen Chicago Tribune -lehden mukaan hieman ennen kolmea iltapäivällä makaamasta kuolleena hotellihuoneensa lattialla. Weezer vahvisti tiedot Twitter-blogissaan julkaisemallaan viestillä.

– Olemme shokissa ja syvästi järkyttyneitä tästä karmeasta uutisesta, jonka mukaan ystävämme ja kollegamme Mikey Welsh on menehtynyt. Rakastamme sinua Mikey, yhtye ilmoitti.

– Hänet muistetaan upeana isänä, artistina ja ystävänä. Lepää rauhassa, perhe puolestaan kirjoitti.

Mikey Welsh liittyi Weezer-yhtyeeseen vuonna 1998 ja erosi siitä vuonna 2001. Hän soitti yhtyeen menestyksekkäällä nimikkolevyllä. Welshin tiedetään yrittäneen aiemmin itsemurhaa. Kuolinsyytä ei ole kerrottu.