Suosikkiduo CatCat tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiduo CatCat muistetaan erityisesti Bye Bye Baby -hitistään, jota suomalaiset lauloivat ja tanssivat vuonna 1994. Katja ja Virpi Kätkä edustivat tuolloin kappaleella Suomea Euroviisuissa. Nyt yhtye on palaamassa jälleen studioon.

Staran saamien tietojen mukaan CatCat on parhaillaan työstämässä uutta musiikkia. Ensi vuosi on yhtyeen 20. juhlavuosi, ja sen kunniaksi Kätkän siskokset julkaisevat myös uuden albumin. Katja Kätkä vahvisti tänään tiedot Staralle ja kertoi, että levyn on määrä päätyä kauppoihin ensi keväänä.

Edellisen kerran CatCat teki paluun reilut kymmenen vuotta sitten. Yhtyeen edellisestä vuonna 2004 julkaistusta kokoelmalevystä tulee ensi keväänä kuluneeksi kahdeksan vuotta. Esikoislevynsä duo julkaisi vuonna 1992. CatCatin viisuesiintyminen löytyy verkosta tästä.