Typerä varas paljasti itsensä – latasi vahingossa kuvansa Facebookiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät kuulu maailman fiksuimpien ihmisten joukkoon, ja siitä saadaan koko ajan lisää todisteita. Tällä kertaa eräs amerikkalainen varas on osoittanut huonoa tilannetajua ladatessaan uhrinsa Facebook-sivulle oman valokuvansa.

Georgiassa juhlinut nainen sai yllättäen huomata käsilaukkunsa kadonneen. Laukussa oli mukana myös naisen matkapuhelin, jossa oli Facebook-sovellus. Pian varkauden jälkeen naisen Facebook-profiiliin lisättiin matkapuhelimen kautta uusi kuva, jossa mustaihoinen ja rastatukkainen mies katsoo suoraan kameraan. Kyseessä on poliisin mukaan mitä todennäköisemmin varas itse.

Kuva: Facebook

Yleensä varkaat yrittävät piilotella julkisuudelta, mutta tällä kertaa rikollinen julkaisi itse itsestään vahingossa valokuvan verkossa. Parhaillaan poliisit yrittävät löytää miestä kuvan avulla. Varkauden uhrin mukaan mies oli nähty paikalla hieman ennen laukun varkautta, ABC News uutisoi.