Yllätyskäänne Tupacin seksivideo-skandaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka edesmenneen räppärilegenda Tupac Shakurin seksivideo löydettiin sattumalta arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä.

Videomateriaali on kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa. Videon taustalla kuullaan Tupacin kappale, jota ei ole koskaan virallisesti julkaistu.

Nyt skandaalissa on tapahtunut yllätyskäänne, kun krapulajuomastaan tunnettu NOHO-yhtiö on tarjonnut siitä miljoona dollaria, TMZ uutisoi. Tai ei oikeastaan videosta, vaan ainoastaan sen taustalla kuultavan julkaisemattoman Tupac-kappaleen oikeuksista. Yhtiö ei ole siis kiinnostunut videon seksistä, vaan sen musiikista. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että kappaleen oikeuksien omistajasta ei ole tietoa. Biisistä halutaan kuitenkin tehdä krapulajuoman virallinen tunnuskappale.

Viime kesänä Dexter Isaac väitti murhanneensa ja ryöstäneensä Tupac Shakurin. Hän väitti tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James “Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti pystyvänsä myös todistamaan tekonsa, koska hänellä on yhä tallella räppäriltä ryöstetty kaulakoru.