Teinileffan tähti pudotti 100 000 dollarin samppanjapullon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Zac Efron nähtiin alkuvuodesta Golden Globe -gaalaan kahdeksan kiloa aikaisempaa painavampana, ja lihominen liittyi hänen uusimman elokuvansa roolihahmoon. Sittemmin Efron on jo laihtunut. Viime aikoina näyttäviä kaunottaria kierrättänyt komistus on nyt juhlinut Chicagossa.

Paikallisessa Board Room -yökerhossa Efron tapasi venäläisen miljardöörin pojan, joka osti näyttelijälle 100.000 dollaria maksaneen 15 litran samppanjapullon, TMZ uutisoi. Nuori tähti sai samalla huomata, etteivät hänen voimansa riittäneetkään pullon kantamiseen, sillä Zac pudotti sen maahan. Hän sai hidastettua putoamista juuri sen verran, että pullo pysyi lopulta ehjänä. Loppuillan pulloa kantoi raamikas turvamies. Venäläismies jätti tarjoilijalle 22.000 dollarin juomarahan.

High School Musical -elokuvien päätähtinä tunnetuksi tulleet Vanessa Hudgens ja Zac Efron seurustelivat siviilissä useiden vuosien ajan, mutta joulukuussa pariskunta vahvisti eronneensa. Tämän jälkeen Zac on nähty juhlimassa useammankin kaunottaren seurassa. Zac Efron ja kollega Brittany Snow pitivät hauskaa yhdessä Golden Globe -juhlassa Los Angelesissa. Näyttelijät nauroivat toistensa jutuille ja he myös koskettelivat toisiaan useaan otteeseen.