Isoveli paljasti viimein miksi BB-Annika pääsi taivaaseen

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka Big Brother -talossa asustava BB-Annika pääsi vaihtamaan helvetistä taivaaseen, kun hänen tilalleen helvettiin passitettiin BB-Janica. Siirto ja erityisesti siihen johtaneet syyt ovat aiheuttaneet asukkaissa jonkin verran ihmetystä. Hetki sitten taivaan asukkaille ilmoitettiin asiasta virallisesti.

– Annika on nyt sovittanut syntyinsä ja pääsee taivaan autuuden piiriin. Te kaikki syntisäkit voitte ottaa mallia Annikasta. Katsokaa kaikki Annikan pään päällä loistava sädekehää, Isoveli kertoi kirjeessään.

Isoveli kehotti asukkaita ottamaan Annikan vastaan laulamalla ja soittamalla. BB-Stefan innostui heti, että illaksi olisi luvassa jälleen bileet. Stefan on ollut tänään selvästi alamaissa, koska hänen ihastuksensa BB-Amanda häädettiin eilen yllättäen talosta.