Televisiosarja lopetetaan – vasta kaksi jaksoa esitetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisten parin vuoden aikana on koettu televisiohistorian massiivisin sarjojen joukkoteurastus, kun lukemattomia suosittujakin televisiosarjoja on lopetettu. Viime aikoina tahti on rauhoittunut, mutta eilen lista kasvoi jälleen yhdellä suosikkisarjalla.

CBS-televisiokanava ilmoitti siirtävänsä How to Be a Gentleman -sarjansa torstai-illoista lauantai-iltaan ja vihjannut lopettavansa sarjan esittämisen kokonaan. Sarjan esittäminen alkoi 29. syyskuuta, mutta se sai heti aluksi huomattavasti odotettua vähemmän katsojia. Sarja sai vähemmän katsojia kuin sen viime syksynä lakkautettu edeltäjänsä, ja nyt sen tuotanto on keskeytetty.

How to Be a Gentleman -sarjasta on jo esitettyjen jaksojen lisäksi tehty valmiiksi seitsemän vielä esittämätöntä jaksoa, jotka esitetään tulevina viikkoina Miehen puolikkaat ja CSI Miami -sarjojen välissä. Sarjalle annetaan siten vielä pieni mahdollisuus onnistua, mikäli jäljellä olevat jaksot yllättävät positiivisesti.