Kotimainen Syvälle salattu viikonlopun katsotuin elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Syvälle salattu –elokuva keräsi avaus viikonloppunaan yhteensä 7.925 katsojaa, ja jätti siten taakseen suuria Hollywood tuotantoja. Ennakot mukaanlukien elokuvan on tähän mennessä nähnyt yhteensä 10.072 katsojaa.

– On hienoa huomata, että suomalainen elokuvayleisö on löytänyt kotimaisen trillerin, jossa jännitystä ei rakenneta väkivallalla vaan annetaan tilaa loistaville näyttelijöille ja pään sisällä tapahtuville asioille, toimitusjohtaja Marko Röhr kertoo.

Psykologinen trilleri Syvälle salattu on ohjaaja ja käsikirjoittaja Joona Tenan (FC Venus) toinen pitkä teatterielokuva. Pääosassa loistaa upea Krista Kosonen. Muissa rooleissa nähdään Peter Franzen, Kai Lehtinen ja lapsinäyttelijä Viljami Nojonen. Tuottajana toimii Marko Röhr.