Typerä rikollinen hälytti vahingossa poliisin rikospaikalleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen tapauksesta, jossa varas oli lähettänyt varastamallaan kännykällä vahingossa itsestään kuvan uhrinsa Facebook-sivulle. Nyt Yhdysvalloissa on tullut ilmi vastaava tapaus, jossa rikolliset soittivat vahingossa poliisille murtovarkauden aikana.

Kolme miestä oli murtautunut Pennsylvanian New Castlessä sijaitsevaan rakennukseen, kun eräs rikollisista soitti vahingossa taskupuhelun hätänumeroon. Hätäkeskus kuunteli puhelua ja sen taustalta kuuluvia ääniä, ja lähetti lopulta poliisipartion tutkimaan asiaa.

Paikalta löytyi roistojen lisäksi lava-auto, joka oli lastattu varastetulla metallilla, CBS uutisoi. Nyt miehiä odottavat syytteet murtovarkaudesta, varastetun omaisuuden hallussapidosta ja huumerikoksesta. Aiemmin tässä kuussa 21-vuotias mies yritti ryöstää huoltoaseman, eikä huomannut takanaan jonossa seisovaa poliisia.