BB-kaunotar sai potkut mallikisasta – pornokuvat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiina Jylhän nimeä kantava mallikisa on aiheuttanut kuohuntaa, kun juuri viikonloppuna Fitness Expo -messujen yhteydessä esitellyistä finalisteista yksi jouduttiin diskaamaan heti maanantaina odottamattoman kohun saattelemana.

Diskattu kilpailija on useista muistakin ohjelmaformaateista tunnettu kasvo. Samoihin aikoihin finaalin kanssa hänestä on ilmestynyt kyseenalaista ja Tiina Jylhä -kauneusbrändin kanssa vastaan sotivaa materiaalia tunnetussa miestenjulkaisussa. Kilpailun järjestäjä ei ollut tästä etukäteen tietoinen.

– Aika shokkina se tuli, ja sopivasti vasta finaalin jälkeen. Näköjään lähipiirissä ei lueta liikaa ihan tämän tyylisiä lehtiä.

Kilpailusta poistetun tytön tilalle nostetaan uusi kaunotar ensimmäiseltä varasijalta, joka otti tiedotuksen vastaan epäuskoisen riemastuneena. Hän on helsingissä asuva 24-vuotias opiskelija ja promootiotyöntekijä.

– Jäi todella paljon hampaan koloon kaihertamaan etten päässyt mukaan finaaliryhmään. Voittajan etuisuudet tulevat olemaan todella hyvät.

Mallikisan voittavasta tytöstä tulee kasvo ja edustaja tälle uudelle tuoteperheelle, jonka lisäksi luvassa on mm mallisopimus Fashion Model Agencyn kanssa. Hakusessa on persoonallinen, edustava ja karismaattinen tyttö perinteisen catwalkmallin sijaan.