Evangeline Lilly uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoranaisen kulttisuosion saanut Lost-televisiosarja on jo päättynyt televisioruuduista, mutta sarjan myötä päättyi yllättäen myös erään sarjan kaunottaren näyttelijäura. Evangeline Lilly nimittäin ilmoitti jättävänsä näyttelemisen ainakin toistaiseksi ja keskittyvänsä kirjoittamiseen.

Luvattu ”toistaiseksi” jäi yllättävän lyhyeksi, sillä Lilly kiinnitettiin pian The Hobbit -elokuvaan. Asian paljasti Facebook-sivuillaan ohjaaja Peter Jackson. Evangeline nähdään elokuvassa Taurel-nimisen hahmon roolissa. Nyt Evangeline nähdään poseeraamassa kuvagalleriassa, johon on koottu hänen uransa seksikkäimmät kuvat.

31-vuotias Evangeline Lilly kertoi jo aiemmin ryhtyvänsä myös kirjailijaksi. Viime syksynä hän paljasti kirjoittaneensa lastenkirjansa ensimmäisen vedoksen valmiiksi. Kirjan työnimenä on The Squickerwonkers.

– Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan kaikkea mahdollista, lasten tarinoita, novelle ja käsikirjoituksia. Haluaisin itse asiassa jatkaa sitä nyt. Haluaisin ryhtyä kirjailijaksi, Evangeline Lilly kertoi.