Rihanna täysin alastomana lehtikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että suosittu laulajatähti Rihanna valittiin Esquire-lehden äänestyksessä Vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi. Valintansa myötä Rihanna on suostunut riisumaan kaiken samaisen lehden kuvissa.

Rihanna poseeraa nimittäin alastomana Esquire-lehden kuumissa kuvissa.

Viime vuonna lehden äänestyksessä seksikkäimpiä naisia olivat Minka Kelly, Kate Beckinsale, Halle Berry, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Jessica Biel ja Angelina Jolie. Parhaillaan Rihanna nähdään konsertoimassa Lontoon O2 Arenalla, jossa hän on esiintynyt tuttuun tapaansa provokatiivisesti ja paljastavissa asuissa. Nyt Rihanna nähdään esimerkiksi kourimassa jalkoväliään esiintymislavalla.

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin Rihannan vuoden naiseksi. Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.