Onko BB-tulokas poliisi? Salar uhkasi jo hakata

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille esitettiin hetki sitten ensimmäinen maistiainen taloon sunnuntaina muuttavasta astuvasta miesasukkaasta. Asukkaat näkivät miehestä vilauksen televisioruudulla esitetyltä videolta.

– Mä tuo tullessani tervettä järkeä. Tuntuu siltä että talo tarvitse poliisin, joka panee Salarin aisoihin. Mä oon teräsmies, tulokas kertoi videolla asukkaille.

Naiset ottivat videon vastaan innolla, mutta BB-Salar ei ollut mielissään kuulemastaan.

– Sillä oli jenkkisiili. Mä en pidä siilitukista. Mähän sanoin, että mä haluan tänne poliisin tai palomiehen. Mieluummin palomiehen, Suvi totesi.

– Mitä v**tua se v**tuilee mulle?! Mä tiputan sen. Mä lupaan, että mä tiputan sen. Tervetuloa vaan. Mua oikeesti ärsyttää. Ei toi oo kivaa. Mä teen sen elämästä helvettiä. Kyllä mä osaan puhua, Salar suivaantui.

– Toi osoitti millainen kuva ulkomaailmassa on Salarista, Janica totesi.

– Susta on varmaan näytetty kaikki ne klipit. Kaikki, 

– Talossa ei saa käyttää fyysistä väkivaltaa, mutta mä oon aika hyvä henkisessä väkivallassa, Mikael nauroi.

Ohjelman verkkosivuilla tulokas kertoo hieman pidemmälti itsestään ja suhteestaan asukkaisiin.

– Muilla asukkailla ei mitään auktoriteettia. Työni kautta oon tottunut käsittelemään vähän hankalampiankin henkilöitä. Eniten talossa häiritsee Salar. Antaa itsestään kaksinaamaisen kuvan eikä yritä edes peitellä sitä talossa. Se ärsyttää, tulokas kertoi.