BB-Ben retosteli: ”Ryhmäseksiä taitoluistelijoiden kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla puhuttu seksistä ja seksuaalisuudesta todennäköisesti enemmän kuin koskaan tällä tuotantokaudella. Erityisesti naiset ovat kunnostautuneet kertomalla paljastuksia omista kokemuksistaan yhden ja useammankin henkilön kanssa kerralla.

Miehet ovat pysyneet pääosin hiljaa seksikokemuksistaan, mutta tänään BB-Ben höllensi kuitenkin kielenkannat ja ryhtyi kertomaan pesässä omista kokemuksistaan. Mies ainakin väitti kokeneensa ruotsinlaivalla ryhmäseksiä kahden ruotsalaisen taitoluistelijan kanssa. Pesän sääntöjen johdosta kuulijoita sai olla vain kaksi, ja sillä hetkellä paikalla olivat vain BB-Annika ja BB-Mikael.

– Mä sain mun mielestä kaikista parhaimmat. Se oli parasta seksiä ikinä, Ben hehkutti ohjelman verkkosivujen mukaan.

Tämän jälkeen Ben näytti vielä itse käytännössä millaisia liikkeitä ryhmäseksissä tapahtui. Myöhemmin Mikael jäi Annikan kanssa kahden pesään, jossa hänkin kertoi aikaisemmista kokemuksistaan ja demonstroi tilanteita käytännössä Annikan kanssa – tosin vaatteet yllään.