BB-Salar kaivaa verta nenästään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat jälleen tänään nähneet otteita taloon sunnuntaina saapuvista uusista asukkaista. Eilen ensimmäisten videoiden jälkeen kovastikin suivaantunut BB-Salar sai tänään lisää vettä myllyynsä, kun toinen tulokkaista sivalsi videossaan nimenomana häntä.

– Mä veikkaan, että noi pätkät on feikkejä, mut nyt meni jo yli, Salar manasi.

– Voi olla, et noi on jotain hakijoita, jotka haluais tänne jotain meininkiä. Voi ola että niille on soitettu, että niillä olis sittenkin mahis päästä tänne, BB-Suvi pohti.

– Jos noi on aitoja, niin niiden pitää tulla tänne tänään. Miettikää sitä, BB-Mikael laski päiviä.

– No kohta makuuhuoneet aukeaa, Salar totesi.

Suvi oli kuitenkin miesten kanssa hieman eri mieltä.

– Mä en usko. Toisaalta olis epäreilua, että tässä vaiheessa tulee uusia. Mä tosin haluaisin, että tulis tyttöjä tänne lisää. Oikeesti, että sä istut täällä 14 viikkoa samojen naamojen kanssa. Niille on varmaan vähän syötetty sitä, että miten sä saisit tehtyä siellä, Suvi kertoi.

Salar oli kaikesta huolimatta edelleen käärmeissään häneen kohdistuneista kommenteista. Eilen turkulainen nuori mies uhkasi hakata poliisiksi oletetun tulokkaan, ja tänään kommentit olivat vielä uhmakkaita.

– Ne on oikeesti kaksi kertaa pahempia. Vitsi mä haluaisin, että ne tulis tänne. Olis niin siistii päästä jutteleen niiden kanssa. Mä menisin heti kätteleen niitä. Tervetuloa!

Lisäksi Salar arveli, että häntä arvostellut mies oli käyttänyt luvattomia keinoja saadakseen lihaksensa.

– Se toinen on aivan luihu, mut toinen on hyvässä kunnossa kyllä. Se toinen on pieni, se on sellainen jeppe. Sillä oli pitkät hiukset ja parta. Se eka on iso ja hyväs kunnos. Piikkiä laittanut vähän. Eilen oli tosi paha, mut nyt mä nauran niille päin naamaa, Salar totesi uhmakkaana.