BB-Salar pettyi Big Brother -tuotantokauteen

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaita ollaan koeteltu jo neljän viikkotehtävän verran. Hermoja kiristäneet tehtävät ovat saaneet asukkaita myös tylsyyden partaalle, sillä he ovat joutuneet muun muuassa istumaan liikkumattomassa autossa useiden tuntien ajan.

Tänään asukkaat ovat viettäneet aamupäivän rauhallisissa merkeissä. Mitääntekemättömyys onkin saanut etenkin BB-Salarin tylsistymään. Turkulaisnuorukainen kertoi keittiössä hääränneille miesasukkaille ettei ”jaksa enää tätä”.

– Mä en oikeesti jaksa enää. Täällä on tylsää, Salar tilitti muille hereillä olleille asukkaille.

BB-Ben liittyi pian keskusteluun Big Brother -talossa asumisesta.

– Mä oon ottanut tän paikan jo ihan kodiks. Mulla ei oo ees koti-ikävä. Välillä en ees muista millanen mun koti on, Ben avautui.

Sunnuntain Big Brother -talkshow’ssa paljastettiin, että taloon astuu sunnuntaina kaksi uutta asukasta. Asukkaat saavat myös tietää torstaina järjestettävien bileiden päätteeksi finaaliviikkoäänestyksen voittajan.

– Nyt olis kyl häröö, jos me saatais tietää kuka on finaaliviikolla. Jos tänne tulee uusia asukkaita, niin aion kyl lypsää sen tiedon niiltä, äänestyksen voittanut BB-Mikael kertoi.

Mikael ei vielä tiedä, että asukkaat saavat tietää finaaliviikko-voittajan nimen tällä viikolla ja että se on hän itse.