Evangeline Lilly avautui synnytyksestään: ”Miehet eivät ymmärrä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyneen Lost-televisiosarjan naistähti Evangeline Lilly oli pitkään on-off-suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa. Pari erosi lopullisesti vuonna 2009. Näyttelijäkaunotar löysi kuitenkin uuden miehen Lost-hittisarjan työtiimistä.

Mallinakin työskennellyt Evangeline sai ensimmäisen lapsensa Kahekilin toukokuussa poikaystävänsä Norman Kalin kanssa. Nyt 32-vuotias kanadalaiskaunotar avautui taannoisesta synnytyksestään. Hän kertoi muun muuassa sen kestäneen odotettua pidempään ja olleen kivulias kokemus.

– Synnytykseni kesti 30 tuntia. Miehet eivät ymmärrä, millaista on puskea vauvaa ulos itsestään kahdeksan tuntia putkeen, Evangeline kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Vaikka tuoreen äidin synnytys oli varsinainen koettelemus, tähti kertoi, ettei se jättänyt hänelle traumoja. Evangeline nimittäin kertoi haaveilevansa perheenlisäyksestä ja kertoi haluavansa itselleen kokonaisen ”lapsilauman”.

Lost-hittisarjan loputtua Evangeline Lilly kertoi lopettavansa hetkeksi näyttelijäntyön ja keskittyvän enemmän kirjoittamiseen ja hyväntekeväisyystyöhön. Hän ei kuitenkaan sulkenut kokonaan loistokasta uraansa, sillä kaunotar nähdään pian ainakin kahdessa suuren budjetin elokuvassa. Evangelinella on nimittäin rooli Real Steel -elokuvassa, jota tähdittää muun muuassa aussikomistus Hugh Jackman. Hän suostui myös mukaan Peter Jacksonin ohjaamaan Hobitti-elokuvaan, jossa nähdään muun muuassa Taru sormusten herrasta -tähti Elijah Wood.